Campionate

Real Madrid i-a stabilit prețul lui Cristiano Ronaldo » Doi giganți din Premier League au început vânătoarea!

Articol de George Titus Albulescu  —  duminică, 18 iunie 2017

Presa spaniolă scrie că Real Madrid ar fi dispusă să-l vândă pe Cristiano Ronaldo pentru suma de 150 de milioane de euro.

Cluburile care și-au manifestat interesul pentru transferul portughezului ar fi Manchester United, PSG și Chelsea, conform presei britanice.

Superstarul echipei de pe ”Santiago Bernabeu” i-ar fi spus impresarului său să negocieze plecarea de la campioana Europei, după ce el a fost acuzat de fraudă fiscală de procurorii spanioli.

Două cluburi care îl doresc pe Ronaldo, Manchester United și Paris Saint-Germain l-ar fi anunțat deja pe Florentino Perez, președintele formației ”Los Blancos” că îl vor pe portughez, în această vară.

Se pare însă că atacantul lui Real Madrid ar prefera o întoarcere pe ”Old Trafford”, iar Sir Alex Ferguson, care este ambasador al clubului ”diavolilor roșii”, ar fi cheia revenirii sale la echipa unde a evoluat între 2003 și 2009.

Chiar și Ramon Calderon, fostul șef de pe ”Santiago Bernabeu” admite că lui Ronaldo i-ar fi rămas în suflet Manchester United.

Pe de altă parte, publicația britanică The Express vorbește de interesul lui Roman Abramovici de a-l aduce la Chelsea pe portughez.

Achiziționarea celui mai bun jucător din lume din 2016 l-ar ajuta pe patronul rus să securizeze viitorul lui Antonio Conte pe ”Stamford Bridge”.

Ronaldo, care este cotat la 100 de milioane de euro de transfermarkt, a jucat 29 de partide în La Liga în acest sezon, marcând 25 de goluri, câștigând cu Real Madrid titlul și trofeul Champions Leaguesa, al treilea pe Bernabeu în 4 ani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.