Liga 1

FCSB face încă o afacere! Îi dă lui Șumudică un jucător cu 1,5 milioane! Becali a plătit pe el 300.000 de euro » Fostul antrenor al Astrei mai vrea 2 fotbaliști din Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 June 2017

Gigi Becali a anunțat că Fernando Boldrin va pleca la Kayserispor, formație antrenată de Marius Șumudică. FCSB va urma să încaseze 1,5 milioane de euro pentru fotbalistul pe care a plătit doar 300.000 de euro. 

Totodată, Șumudică a confirmat mutarea și a anunțat că mai are pe listă doi jucători din Liga 1. 

"În momentul de față sunt șanse să îl luăm pe Boldrin. Există o discuție cu cei de la FCSB. Impresarul lui discută și eu îl vreau în Turcia. Vom vedea, acum suntem la stadiul de discuții și de negocieri.

Există posibilitatea să mai vină doi fotbaliști din România. Nu pot să vă spun în momentul de față numele pentru că s-ar face multă vâlvă. Sper ca la sfârșitul săptămânii viitoare să rezolv trei transferuri din Liga 1", a zis Șumudică la ProTV.

Becali a confirmat! Pleacă pentru 1,5 milioane

"Am rezolvat-o şi cu Boldrin. Nu mai pleacă la greci. M-am înţeles cu turcii lui Şumudică. Vin să semnăm actele. Voi lua 1,5 milioane de euro pe el", a declarat patronul FCSB pentru Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.