Liga 2

Amical cu sînge şi mulţi nervi

Articol de Cristian Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ultimul meci disputat de F.C. Argeş în cantonamentul din Antalya a fost unul cu peripeţii. Deşi antrenorul Ionuţ Badea nu a vrut să joace împotriva unei echipe din fosta URSS, o schimbare de ultimă oră în program, a făcut ca adversari să le fie Karpatî Lvov. A rezultat un meci nebun cu 8 goluri, mulţi nervi şi mai mulţi accidentaţi, din care unul grav, Iulian Tameş.

În minutul 60, Tameş a fost grav accidentat de un adversar care i-a spart capul lovindu-l cu crampoanele. Plin de sînge, mijlocaşul Argeşului, proaspăt tătic pentru a doua oară, a fost dus imediat la spital şi i s-au aplicat patru copci. Partida a fost cîştigată de Karpatî Lvov cu scorul de 5 – 3. Golurile argeşenilor au fost realizate de Tameş (5 din penalty), Iordache (46) şi Crivac (59).

După  ieşirea lui Tameş, în minutul 60 la scorul de 3 – 2 pentru FC Argeş, ucrainienii au mai înscris de trei ori. Sîmbătă dimineaţa, lotul Argeşului a revenit în ţară şi peste trei zile va pleca în cel de-al doilea cantonament în Cipru, la Aya Napa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.