Tenis

Decizie-şoc luată de Ion Ţiriac care o poate afecta pe Simona Halep

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 iunie 2017

Ion Ţiriac continuă să îl apere pe Ilie Năstase după scandalul provocat de acesta la meciul România - Marea Britanie, de la Fed Cup.

Ţiriac a trimis scrisori către preşedintele ITF, David Haggery, şi către Steve Simon, şeful WTA, şi anunţă că a luat o decizie drastică: suspendă acordarea premiilor în competiţia feminină de la turneul de la Madrid, potrivit Libertatea.

"Domnule preşedinte,

Din cauza comentarilor agresive făcute de WTA în legătură cu acordariea trofeului de la Madrid în prezenţa lui Ilie Nastase, vă informez că am decis să suspend acordarea trofeului meu în evenimentele feminine.

Este vorba de trofeul de aur şi diamant, precum şi la replicile de argint. Acestea nu vor mai fi acordate câştigătoarelor de la Madrid.

Acest trofeu este ca o icoana oferită de mine câştigătorului turneului şi pot fi prezent eu sau unul dintre invitaţii mei la acordarea lui. WTA nu poate să îmi cezureze libertatea de a face o invitaţie specială la decernarea trofeului"comunicat Ion Ţiriac

În plus, Ţiriac le solicită acestora ca Năstase să fie audiat public şi ca dosarul întocmit de aceştia să fie trimis către mass-media.

Simona Halep a câştigat turneul de la Madrid în 2016 şi în 2017.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.