Liga 1

Mutu are chef de muncă după revenirea din vacanță și anunță "transferuri importante": "Semnăm în 7 zile" » Două oferte pentru Nemec

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 20 June 2017

Adrian Mutu a vorbit despre campania de achiziții de la Dinamo. "Briliantul" asigură că în câteva zile "câinii" vor bifa primele achiziții. De asemenea, a recunoscut că sunt șanse ca Adam Nemec să plece. 

"O să vedeți în următoarele 7 zile jucătorii importanți care vin la Dinamo. Noi ne-am făcut treburile. Nu voi pleca singur în cantonament, ci cu cineva care vine la Dinamo.

Filosofia clubului s-a schimbat. Noi ne-am securizat echipa. Am prelungit niște contracte ale unor jucători care consideram că securizau echipa. Suntem mai omogeni.

Cu Palici am fost în discuții din decembrie. I-am făcut mai multe oferte, dar el a preferat să meargă la altă echipă. Același lucru se întâmplă la Dielna. Așteaptă un salariu mai bun. E de înțeles. Nu e o tragedie.

Dinamo nu stă într-un jucător și nu va sta niciodată. Dielna căuta un salariu de 25.000 de euro. S-au mișcat lucrurile la noi, dar nu le-am făcut încă publice", a zis Adrian Mutu la TV Digi Sport.

...despre Nemec: "Suntem în negocieri cu două echipe pentru Nemec. Dar va fi greu să ne despărțim. Nu vrem să-l vindem sub orice formă. Vom vedea". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.