Liga 1

Gigi a anunțat în această seară: "Vine și Teixeira!" » I-a "înțepat" pe MM și Dică: "Nu sunt capabili să aducă un jucător"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 iunie 2017

Gigi Becali a anunțat că FCSB va oficializa două transferuri în weekend. Este vorba despre Dragoș Nedelcu (20 de ani) și Filipe Teixeira (36). 

De asemenea, azi s-a oficializat mutarea lui Fernando Boldrin la Kayserispor, dar suma de transfer a fost cu 300.000 sub cele 1,5 milioane de euro cerute de Becali.  

"Până sâmbătă rezolvăm și cu Nedelcu. 90% este făcut. Teixeira l-a sunat azi pe Lovin și i-a zis că vine, dar să-i dau 3 salarii în avans.

Nicio problemă. Dacă îi dau înainte sau apoi, tot aia e. E de acord cu 20.000 pe lună", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

...despre Boldrin: "Greu e cu turcii ăștia la negocieri. Au aflat ei de nu știu unde că PAOK îmi dădea 1,2 milioane și l-am lăsat și lor tot cu atâția bani. Asta e.

Au încercat cu împrumut, bani în rate, dar nu am vrut. Oricum, s-a făcut. L-am luat cu 400.000 și l-am dat cu 1,2 milioane, e bine, 800.000 profit".

...despre aducerea unui fundaș: "Un singur jucător trebuie să aducă MM și Dică și nu sunt capabili! De frică cred că nu vor să-l aducă, pentru că trebuie să răspundă. Nu, glumesc! Ei trebuie să-și aleagă un fundaș, nu să facă propuneri. Nu e nicio supărare. Să aducă pe cine vor ei". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.