Liga 1

EXCLUSIV GSP are dosarul depus de FCSB la TAS! Atac frontal la Viitorul: "O echipă oportunistă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 21 June 2017

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă în exclusivitate dosarul depus de FCSB la TAS, în procesul cu Viitorul.

În corespondența cu TAS, FCSB amendează refuzul Viitorului de a se soluționa litigiul pentru titlu în regim de urgență. Între 4 și 12 iulie vor fi audierile la Lausanne, roș-albaștrii speră să aibă decizia pe 13, cu o zi înaintea tragerii la sorți.

 Oamenii lui Hagi au refuzat judecarea în regim de urgență a cazului, un răspuns care îi încurcă pe roș-albaștri. Societatea de avocatură a lui Jorge Ibarrola, angajată de Becali pentru procesul cu FRF și LPF, atrage atenția într-o scrisoare trimisă Tribunalului: "E greu de crezut că Viitorul ignoră importanța clasamentului în perspectiva tragerii la sorți. Clubul se opune procedurii rapide de judecare pentru a nu fi privat de avantajul pe care îl deține! E o mișcare urâtă, calculată și oportunistă!".

FCSB are nevoie de judecarea accelerată a cazului pentru a putea intra în preliminariile Champions pe culoarul campioanelor, unul pe care se poate progresa mai ușor. Viitorul trage de timp și dacă prinde tragerea la sorți în calitate de campioană o lasă pe FCSB pe traseul non-campioanelor, a cărui dificultate e mult mai mare.

Datele fixate pentru termenele litigiului par să complice luarea unei decizii la timp, așa cum ar vrea Gigi și ai lui. Audierile la Tribunal sunt fixate între 4 iulie și 12 iulie. Adică până cu două zile înainte de tragere.

Steliștii speră că se va înfă tui scenariul ideal pentru ei: verdictul să fie pronunțat pe 13 iulie, cu exact o zi înainte ca UEFA să stabilească partidele din turul al treilea preliminar.

În ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală poți citi toate detaliile legate de dosarul depus de steliști la TAS, cum se apără FCSB în proces și ce spun despre cei de la Viitorul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.