Liga 1

EXCLUSIV Becali face orice pentru ca TAS să judece cazul! Ultima decizie luată de patronul FCSB » Prima reacție a lui Gigi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 iunie 2017

FCSB și Viitorul se află în proces la TAS, după ce Becali a făcut plângere, dorind ca echipa sa să fie desemnată campioană în Liga 1.

FCSB vrea ca Tribunalul Sportiv de la Laussane să judece cazul cât mai repede, sperând că verdictul să fie dat până pe 14 iulie, când are loc tragerea la sorți pentru preliminariile UCL.

Potrivit informațiilor GSP.RO, Becali a decis să plătească 6.500 de franci elvețieni, suma reprezentând cheltuielile de judecată care trebuiau plătite de Viitorul.

"Da, am decis să plătesc eu această sumă. Știu că 100% TAS va da verdictul până pe 12 iulie" Gigi Becali pentru GSP.RO

Becali a decis să plătească el banii pentru ca acest caz să fie judecat. În cazul în care echipa din Ovidiu refuza să achite suma, TAS ar mai fi trimis mai multe notificări către Viitorul, iar judecarea cazului nu ar fi avut loc până la tragerea la sorți.

FCSB are nevoie de judecarea accelerată a cazului pentru a putea intra în preliminariile Champions pe culoarul campioanelor, unul pe care se poate progresa mai ușor. Viitorul trage de timp și dacă prinde tragerea la sorți în calitate de campioană o lasă pe FCSB pe traseul non-campioanelor, a cărui dificultate e mult mai mare.

Citește și: EXCLUSIV GSP are dosarul depus de FCSB la TAS! Atac frontal la Viitorul: "O echipă oportunistă"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.