Liga 1

EXCLUSIV Un oficial intervine în scandalul sfârșitului de campionat dintre Steaua și Viitorul: "Ibarrola e obraznic, aşa justifică banii luaţi FCSB-ului"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 iunie 2017

În exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, Cristi Bivolaru, directorul general al Viitorului, îi răspunde avocatului angajat de Becali, spaniolul Jorge Ibarrola.

Societatea de avocatură a avocatului spaniol, angajată de Becali pentru procesul cu FRF și LPF, atrage atenția într-o scrisoare trimisă Tribunalului: "E greu de crezut că Viitorul ignoră importanța clasamentului în perspectiva tragerii la sorți. Clubul se opune procedurii rapide de judecare pentru a nu fi privat de avantajul pe care îl deține! E o mișcare urâtă, calculată și oportunistă!".

"Știm ce susţine, că avem şi noi dosarul! Ne-a impresionat extrem de neplăcut tonul folosit acolo. Mă exprim aşa ca să nu spun că domnul Ibarrola e chiar obraznic. Ne-a deranjat şi pe noi, dar şi pe avocatul nostru. S-a folosit un ton total nepotrivit.

Apărătorul nostru chiar a avut într-o primă fază intenţia de a-i răspunde în scris. Probabil că domnul Ibarrola crede că aceasta e o modalitate de a pune presiune pe cei care vor judeca. Cred că el vrea, de fapt, să-şi justifice banii pe care îi ia de la FCSB!", a declarat în exclusivitate pentru GSP, Cristi Bivolaru.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.