Liga 1

EXCLUSIV Culisele unui război total! GSP are dosarul pe care steliștii l-au depus la TAS » FCSB a cerut ajutor la UEFA! Ce răspuns a primit

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 iunie 2017

Gazeta Sporturilor are dosarul pe care FCSB l-a depus la TAS şi toată corespondenţa dintre Tribunalul de la Lausanne, preşedintele clubului, Valeriu Argăseală, şi avocatul ales de roş-albaştri, spaniolul Jorge Ibarrola!

Scris în limba franceză, acesta conţine multe lucruri extrem de interesante, care developează un război total între părţile care se vor judeca în Elveţia.

Spre exemplu, FCSB a cerut ajutor la UEFA! Ce a răspuns forul de la Nyon: 

În dosarul pe care Ibarrola l-a făcut a dorit să aibă şi un ajutor din partea UEFA. Avocatul spaniol s-a adresat forului de la Nyon cu scopul de a obţine un punct de vedere că traseul pe ruta campioanelor e unul mult mai facil decât pe cel al non-campioanelor şi, la fel, că statutul de cap de serie, pe care l-ar avea dacă ar câştiga la TAS, i-ar aduce adversare mai uşoare.

UEFA a oferit un răspuns, însă unul procedural: a explicat ce presupune traseul campioanelor şi ruta non-campioane, practic a dat o definiţie a modului în care au loc tururile preliminare, însă n-a făcut şi aprecieri de genul "echipa X, pe care ai putea să o întâlneşti din urna out-siderilor, e mai slabă decât echipa Y, dintre capii de serie".

Ziarul prezintă și alte pasaje din dosar, care sunt extrem de relevante în judecarea cazului, dar şi alte amănunte de culise, venite pe surse din cele două tabere! Pe toate le găsiți în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.