Liga 1

EXCLUSIV Noul transfer al Timișoarei a refuzat Dinamo: "Am fost în discuții cu ei, dar am fost mai încântat de oferta de la Poli"

Articol de Vlad Nedelea  —  miercuri, 21 iunie 2017

Alexandru Țigănașu (27 de ani, mijlocaș) a ajuns la ACS Poli Timișoara după despărțirea de Poli Iași și spune că a avut discuții și cu Dinamo.

Fotbalistul a oferit un scurt interviu pentru GSP.ro:

- Alex, cum ai ajuns la Timișoara?
- Am mai avut oferte și variante, dar am întâlnit aici un proiect care pare mai bun. Am fost mai încântat de oferta de la Timișoara. Am avut discuții și cu Dinamo, și cu Voluntari, și cu Botoșani.

- Cum vezi proiectul Timișoarei?
- Timișoara a jucat foarte bine sezonul acesta. Dacă nu avea minusul acela, termina pe 7-8. Eu sper că se va face o echipă și mai bună și să avem rezultate pozitive. Sper ca lumea să vină la stadion și să fie alături de noi.

- Ce speranțe ai de la viitorul sezon?
- De ce să nu visez la play-off? E posibil orice. Trebuie să începem campionatul cum trebuie și apoi vom vedea.

- Dar ce s-a întâmplat la Iași?
- Eu unul, ca jucător, am simțit că nu e ceva în regulă la Iași și am plecat undeva unde lucrurile merg cum trebuie. Uitați-vă la Timișoara, vin jucători în fiecare zi!

130 de meciuri 
a adunat Țigănașu la CSM Poli Iași, unde a adunat 9 goluri 

Țigănașu a jucat în ultimele 5 sezoane la Poli Iași, iar înainte a evoluat pentru Astra Giurgiu și FC Botoșani. Electrosid Titu este formația la care fotbalistul și-a început cariera. 

450.000 €este cota lui Țigănașu pe transfermarkt. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.