Liga 1

Declarații dure! Contra a făcut praf un jucător: "Nu mai există pentru mine ca om și ca fotbalist. E josnic ce a făcut!"

Foto: Alex Nicodim

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 21 iunie 2017

Cosmin Contra a fost foarte nervos când a auzit că Jeremy Bokila nu va mai ajunge la Dinamo, iar sezonul viitor va îmbrăca tricoul lui CFR Cluj.

Antrenorul dinamovist a aruncat cuvinte dure la adresa atacantului congolez de 28 de ani.

"Bokila nu mai există pentru mine ca om și ca fotbalist. Nici el, nici impresarul lui, e foarte urât ce au făcut. Ne-a fost propus, nu mai juca de câțiva ani și am vrut să-l ajutăm. Nici n-am mai vorbit cu el pentru că n-am ce, e josnic ce a făcut.

Nu pot să trec peste asta, pentru că eu l-am ajutat, a câștigat bani frumoși cu mine, în România și în China. Nici nu trebuie să ne mai salutăm, e bine să nu mai avem nici un contact vizual și verbal toată viața", a declarat Contra.

Jeremy Bokila și Cosmin Contra au lucrat împreună la Petrolul Ploiești în sezonul 2012-2013 și la chinezii de la Guangzhou R&F în 2015.

Dinamo a pierdut primul amical din Slovenia, jucat astăzi împotriva lui Osijek, scor 1-4.

Citește și: Bokila s-a folosit de Dinamo, iar apoi i-a refuzat pe "câini"! Atacantul vine marți în România să semneze cu CFR

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.