Liga 1

Contra cere transferuri la Dinamo și anunță: "Dacă pleacă acest jucător, atunci putem să plecăm cu toții!"

Foto: Alex Nicodim

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 21 iunie 2017

Dinamo a pierdut, 1-4 cu NK Osijek, primul amical al verii, iar antrenorul Cosmin Contra așteaptă transferuri în tabăra "câinilor", pentru a se putea bate la titlu sezonul viitor.

Contra  a vorbit despre o eventuală plecare a golgeterului Adam Nemec, care a înscris unicul gol al roș-albilor cu croații (Detalii AICI).

"Se vede că avem nevoie de transferuri. Dacă nu vin întăriri, vom avea multe probleme, din toate punctele de vedere. Am jucători talentați, dar mai au de muncă. Trebuie să ne întărim serios în următoarele zile. Nu contează numărul, ci calitatea.

Eu nu știu să plece Nemec, din ce știu eu nu s-a pus problema, e jucătorul lui Dinamo, se pregătește bine, e cel mai important fotbalist din lot pe faza ofensivă. Dacă pleacă el, atunci putem să plecăm cu toții acasă!", a spus Contra la finalul meciului.

"E normal la astfel de meciuri, cu arbitri localnici, ca ei să ajute formațiile din zonă. Croații au fost mult mai pregătiți decât noi, ei joacă în Europa League săptâmâna viitoare, la noi a fost primul amical. Sunt și mai puternici fizic, au băgat prima garnitură"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.