Liga 1

EXCLUSIV / FOTO Avarii pe Arena Națională, după concertul Kings of Leon! Meciurile se joacă pe teren redus

+4 Foto
Imagine panoramică cu Arena Națională Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 iunie 2017

Trupa Kings of Leon a susținut primul concert în România, sâmbăta trecută, pe Arena Națională din București, show la care au participat aproximativ 35.000 de fani.

Chiar dacă gazonul stadionului a fost acoperit cu portafloor, un material special pentru protejarea ierbii, pe Arena Națională se văd urmările concertului din București!

Ieri, pe Arena Națională a avut loc un meci demonstrativ între echipa națională de fotbal feminin a României și selecționata Ministerului Afacerilor de Externe.

Fotoreporterul Gazetei Sporturilor, Raed Krishan, a surprins într-o fotografie de ansamblu cum arată acum iarba de pe cel mai mare stadion al țării.

Tocmai pentru că gazonul a fost puternic afectat chiar în zona în care a fost amenajată scena, una impresionantă, de 480mp, organizatorii au decis ca meciul demonstrativ să se joace pe teren redus, linia de demarcare fiind trasată mult în interiorul dreptunghiului de iarbă!

Porțiunea unde gazonul este ars ar trebui schimbat de către organizatorii concertului de la București. "Eventualele porțiuni afectate vor fi înlocuite după eveniment", spun cei care s-au ocupat de show-ul Kings of Leon.

Echipamentele cu care trupa a călătorit în turneu au ajuns la București încărcate în 20 de tiruri. Americanii au venit cu o echipă tehnică de aproape 100 de oameni, care a fost asistată la nivel local de un staff de peste 600 de persoane (securitate, producție, catering, baruri, intrări).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.