Liga 2

FOTO Iată ce conține OFERTA DE PACE a lui Mititelu pentru FRF și LPF » 4 cerințe pentru a renunța la procesul "Dezafilierea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 iunie 2017

Așa cum a promis zilele trecute, Adrian Mititelu, fostul patron al FC U Craiova, a publicat scrisoarea oficială către FRF și LPF, în care își prezintă condițiile în care ar fi dispus să stingă pe cale amiabilă litigiul din procesul Dezafilierea. 

În scrisoare, Mititelu spune că ar accepta despăgubiri mai mici decât cele 258 de milioane de euro: "doar" 50 de milioane. 

Cele patru cerințe ale lui Adrian Mititelu: 

"În concret, solicit să se ia în calcul posibilitatea: 

1. înscrierii în liga a II-a a clubului de fotbal craiovean ce a fost exlus pentru ca activitatea acestuia să fie preluată de Clubul Sportiv U Craiova SA;

2. adoptării unei hotărîri în baza căreia Clubul Sportiv U Craiova SA să înceteze a-și mai desfășura activitatea ca și continuator al Clubului de Fotbal Universitatea Craiova;

3. valoarea reală a prejudiciului produs (258.000.000 euro la care se adaugă și dobânda legală) să fie diminuată prin acordul părților la suma de 50.000.000 euro;

4. achitarea sumei de 15.000.000 de euro îndată, iar diferența de 35.000.000 euro, la care se va adăuga și dobânda legală, să fie plătită într-o perioadă de 10 ani".

Mititelu le-a oferit reprezentanților Ligii și Federației un termen de trei zile de gândire: "În cazul în care în termen de 3 zile de la primirea prezentei nu veți da curs solicitării subsemnatului, voi considera că FRF și LPF doresc soluționarea litigiului în fața instanțelor judecătorești și voi învesti instanța civilă în scopul recuperării prejudiciului la întreaga sa valoare".

Iată scrisoarea în facsimil, publicată azi de Mititelu pe contul său de facebook: 

Vezi și: Dialog INCENDIAR la TV în această dimineață » Contre dure între un jurnalist și Mititelu: "Ai ucis cea mai frumoasă echipă din România, plâng la mormântul ei!" / "Nu e adevărat, prindeți fluturi"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.