Liga 1

Încă două transferuri rezolvate de FCSB? Gigi Becali a dat toate cifrele afacerilor: ce salarii vor avea + cât plătește pentru ei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 iunie 2017

Gigi Becali a anunțat că a rezolvat transferurile lui Filipe Teixeira și Dragoș Nedelcu. Primul va semna în această noapte cu FCSB, în timp ce pentru al doilea azi se poartă discuția finală. 

"Nedelcu a rămas la prețul de 1,5 milioane de euro. Pe Coman ofer 2 milioane de euro. Pentru Nedelcu facem azi actele. Mai rămâne negocierea pentru salariul jucătorului. Am vorbit cu impresarul lui, el a făcut o propunere, eu alta. Acum i-am trimis o propunere, să îmi zică: da sau nu. Nu cred că va pica acest transfer. Impresarul mizează pe faptul că dacă s-au înțeles cluburile, gata, eu voi accepta orice. Nu e chiar așa. OK, mai cedez și eu, dar nu așa mult. Va primi 12.000 salariu lunar în primii doi ani, 13.000 în al 3-lea an, 14.000 în al 4-lea și 15.000 în al 5-lea", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

...despre Teixeira: "Teixeira vine în noaptea asta și semnează. Este bătut în cuie. El a sperat că-l ia Șumudică, dar nu se va întâmpla asta. Îi dau 3 salarii în avans și gata. Va semna pentru un sezon". 

STEAUA

Antrenor: Nicolae Dică (nou)
Veniri: J. Morais, Budescu (Astra), Larie (CFR Cluj), Niga (Foresta Suceava), Szecui (SCM Pitești), D. Popescu, V. Cojocaru, R. Enceanu, C. Ștefănescu, S. Chitoșcă, Onțel (împrumuturi expirate)
Plecări: Tamaș (Hapoel Haifa), Muniru (contract reziliat), Moke (contract expirat), Vâlceanu (Astra), Hamroun (definitiv la Al Sadd), Boldrin (Kayserispor)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.