Liga 1

ULTIMA ORĂ Filipe Teixeira a semnat cu FCSB! Primele declarații ale portughezului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 iunie 2017

Portughezul Filipe Teixeira, 36 de ani, s-a întors din vacanță și a semnat cu FCSB, echipă la care a fost dorit cu insistență de Gigi Becali.

update 13:30

Teixeira a semnat contractul cu FCSB și merge chiar acum să facă vizita medicală.

"Am semnat contractul cu Steaua. Acum merg să fac vizita medicală. Nu cred că o să fie niciun fel de probleme. Contractul e valabil pentru un sezon. Imediat după efectuarea vizitei medicale mă voi alătura lotului, iar duminică dimineață vom pleca împreună în cantonament", a spus Teixeira.

UPDATE 12:00

Anunțat de la ora 10:00 că ar veni să semneze contractul, Teixeira a ajuns cu două ore întârziere la sediul clubului. Mijlocașul portughez a venit însoțit de agentul său Florin Lovin la întâlnirea cu Valeriu Argăseală, președintele FCSB.

update 09:30

Mijlocașul portughez va semna în această dimineață, la ora 10:00, un contract pe un an cu FCSB. Teixeira va merge la clădirea ArCom, acolo unde sunt birourile echipei lui Gigi Becali.

Știrea inițială

"Merg să semnez. Este o zi importantă pentru mine. Nu e niciun secret ce se întâmplă și ce am discutat cu Gigi Becali. El a tot spus mereu. Sper sa iau titlul și cu Steaua, așa cum am făcut-o și cu Astra. Am venit să semnez cu Steaua. Am vorbit cu Boldrin înainte să accept oferta, dar știam că la Steaua condițiile sunt foarte bune", a spus Teixeira la TV Sport ro.

Teixeira, 36 de ani, a jucat de-a lungul carierei la Felgueiras, FC Istres, PSG, Coimbra, West Brom, Barnsley, Metalurg Donețk, Rapid, Al-Shaab și Petrolul.

"Teixeira este bătut în cuie. El a sperat că-l ia Șumudică, dar nu se va întâmpla asta. Îi dau 3 salarii în avans și gata. Va semna pentru un sezon"Gigi Becali

STEAUA

Antrenor: Nicolae Dică (nou)
Veniri: J. Morais, Budescu (Astra), Larie (CFR Cluj), Niga (Foresta Suceava), Szecui (SCM Pitești), D. Popescu, V. Cojocaru, R. Enceanu, C. Ștefănescu, S. Chitoșcă, Onțel (împrumuturi expirate)
Plecări: Tamaș (Hapoel Haifa), Muniru (contract reziliat), Moke (contract expirat), Vâlceanu (Astra), Hamroun (definitiv la Al Sadd), Boldrin (Kayserispor)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.