Liga 2

EXCLUSIV Cine va fi noul antrenor de la Pandurii » Echipa se reunește luni și speră să joace în Liga 1

Articol de Eduard Apostol  —  Friday, 23 June 2017

Pandurii, club retrogradat la finalul sezonului trecut, se va reuni luni, 26 iunie, pentru începerea pregătirii noului sezon.

Potrivit informațiilor GSP.RO, Eugen Neagoe este favorit să preia banca tehnică a gorjenilor. Antrenorul de 49 de ani a rămas liber de contract după despărțirea de CSM Poli Iași, club la care a ajuns Flavius Stoican, fostul antrenor de la Pandurii.

De-a lungul carierei, Neagoe a mai antrenat la U Craiova, în două rânduri, Pandurii, în două rânduri, FC Drobeta, ASIL Lysi, Aris Limassol și Nea Salamina. A mai fost antrenor secund la Steaua, U Craiova, Al Ittihad și naționala României.

La reuniunea de la baza de antrenament a clubului Pandurii vor fi prezenți toți jucătorii aflaţi încă sub contract gorjenii, dar şi jucători de la echipa a doua care vor fi promovaţi la prima echipă.

Pandurii continuă demersul la TAS și a depus actele necesare pentru a recupera punctele pierdute după meciul cu ASA Tg. Mureș, pierdut la "masa verde", după ce gorjenii nu au mai intrat pe teren în repriza a doua din cauza gazonului înghețat.

Oficialii gorjenilor sunt încrezători că vor primi 3 puncte la TAS și că astfel vor rămâne în Liga 1, trecând peste ACS Poli și Chiajna.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.