Liga 1

Patru transferuri într-o singură zi la Chiajna! Un fost dinamovist este pe lista jucătorilor ajunși la echipa lui Dan Alexa

+4 Foto
Zeba Josip

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 23 June 2017

Concordia și-a comlpetat lotul cu patru fotbaliști chiar înainte de plecarea către Serbia, acolo unde ilfovenii vor efectua un stagiu de pregătire în perioada 25 iunie - 5 iulie 2017. 

Cei 4 jucători sunt ex-dinamovistul olandez Romario Kortzorg, mijlocaș - 27 de ani, croatul Zeba Josip, fundaș - 27 de ani, Vasile Gheorghe, mijlocaș - 32 de ani și italianul Alessandro Caparco, portar - 33 de ani.  Cei 4 au semnat cu formația ilfoveană din postura de jucători liberi de contract.

"Cred că am făcut o alegere bună când am ales Concordia Chiajna, o echipă stabilă din punct de vedere financiar dar și cu o bază de pregătire excelentă.

Sperăm că vom face treabă bună aici în sezonul următor”, a declarat portarul italian pentru site-ul oficial al clubului. Josip și Caparco au fost aduși prin intermediul impresarului Anamaria Prodan. 

AU ANUNȚAT AMICALELE!

Chiajna va avea de disputat în Serbia trei partide de verificare, în cadrul cantonamentului de la Zlatibor. Astfel, Concordia își va măsura forțele cu FC Napredak Krusevac, echipă din prima ligă sârbă, pe data de 27 iunie 2017. Al doilea adversar este formația bosniacă FC Borac Banja Luka, pe 30 iunie. Ultimul amical al ilfovenilor va fi în compania celor de la FK Rad Belgrad, pe 3 iulie 2017.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.