Liga 1

"Copos m-a blocat"

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapid l-a vîndut pe Ionuţ Mazilu pe 4 milioane de euro, dar s-a opus ca şi Vladimir Bozovici să plece din Giuleşti

"Aşa este, au existat oferte, dar Copos a zis întotdeauna «Nu, nu, nu!». Rămîn la Rapid!", spune muntenegreanul. Bozovici a fost ofertat mai întîi de Red Bull Salzburg, apoi de Nurnberg, formaţii dispuse să plătească pînă la 4,5 milioane de euro pentru el, dar giuleştenii au declinat propunerile, deşi vara trecută au plătit doar 250.000 de euro lui OFK Belgrad pentru titularul postului de fundaş stînga din "naţionala" Muntenegrului.

Rednic se teme ca ratarea unul transfer în Bundesliga să nu-l afecteze pe Bozovici (26 de ani), dar fotbalistul susţine că "sînt fericit la Rapid, nu uit că m-a ajutat mult acest club! Acum sînt accidentat şi durerile de spate sînt groaznice, dar sper să-mi revin repede şi să ajut echipa să joace în Liga Campionilor!". Vladimir mai are doi ani şi jumătate de contract cu gruparea din Grant şi cîştigă 80.000 de euro anual, unul dintre cele mai mici salarii ale titularilor Rapidului.

"Respingerea ofertelor n-are cum să-mi afecteze performanţele! O să fiu la fel de determinat, 200 la sută pentru Rapid!"
Vladimir Bozovici

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.