Liga 1

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVENIA » VIDEO Nedelcu a ajuns în cantonamentul Viitorului și a explicat de ce a refuzat FCSB: "Nu banii au fost problema"

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 24 iunie 2017

FC Viitorul se află în aceste zile în cantonamentul din Slovenia, de la Kidricevo, unde se pregătește pentru noul sezon.

La antrenamentul de astăzi a luat parte și Dragoș Nedelcu, cel care a refuzat-o pe FCSB. Acesta a făcut separat doar alergări ușoare și spune că în urma unor discuții cu Hagi a hotărât că e mai bine să continue la Viitorul, deși se înțelesese din punct de vedere financiar cu FCSB.

"Steaua e cea mai titrată echipă, dar am considerat că pentru mine este cel mai bine să rămân la Viitorul. A contat mult și faptul că am mulți prieteni acolo, dar decizia a fost doar pe plan personal. Domnul Hagi m-a sfătuit să iau o decizie pentru mine.

Cred că cel mai bine ar fi să joc afară. E o onoare că oamenii de fotbal vorbesc frumos despre mine și mă compară cu Gică Popescu. A fost decizia mea să rămân, lucrurile pe plan financiar se rezolvaseră", a fost reacția lui Nedelcu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.