Tenis

Monica Niculescu s-a calificat în turul secund la Eastbourne, după o revenire uluitoare » Veste surprinzătoare primită de Sorana Cîrstea

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 iunie 2017

Monica Niculescu (50 WTA) s-a calificat în turul secund al turneului de la Easbourne, după victoria împotriva Mirijanei Lucic-Baroni (24 WTA), scor 6-4; 5-7; 7-5.

Românca a fost condusă cu 5-3 în setul decisiv, reușind să revină fantastic, după ce croata a avut și o minge de meci. În turul următor va avea parte de o adversară dificilă, în persoana Petrei Kvitova (13 WTA).

Sorana Cîrstea a pierdut în fața lui Su-Wei Hsieh (115 WTA), în ultimul tur al calificărilor la turneul WTA de la Eastbourne, scor 6-7 (3-7), 1-6, de după o oră și 11 minute de joc. Bucureșteanca va evoluat totuși pe tabloul principal al turneului, din postura de lucky loser. Sorana o va înfrunta pe Katerina Siniakova (40 WTA).

Luni va intra în competiție și Simona Halep, care va juca în turul al doilea cu învingătoarea meciului dintre Chrstina McHale și o jucătoare venită din calificări.

Turneul britanic este dotat cu premii totale în valoare de peste 800.000 de dolari.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.