Liga 1

EXCLUSIV FCSB și-a găsit turn în apărare! Gigi Becali a făcut oferta pentru stoper

Venancio (în stânga). Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 26 June 2017

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de luni anunță că FCSB a propus un împrumut, cu opțiune de transfer definitiv, al fundașului central Frederico Venancio, 24 de ani, de la Setubal. 

Recrutarea unui fundaș central pare o misiune exagerat de grea pentru steliști! Echipa a plecat în al doilea cantonament din presezon cu doar doi stoperi specializați, Bălașa și Larie, ceea ce înseamnă că e foarte posibil ca Dică să se bazeze pe ei la debutul în preliminariile Champions League. 

Desemnați de Becali să aleagă un stoper din străinătate, Dică și MM par să se fi oprit asupra lusitanului Frederico Venancio, stoper de 1,86 metri înălțime,  evaluat la două milioane de euro de transfermarkt.

FCSB a înaintat o primă ofertă sub cota fotbalistului: împrumutul pe un an contra a 100.000 de euro și clauză de transfer definitiv în vara lui 2018 pentru 700.000 de euro. 

FCSB are însă concurență serioasă la transfer. Află toate detaliile din Gazeta de luni (ediția tipărită - la chioșcuri, ediția digitală - AICI) 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.