Liga 2

Un mare rapidist, scârbit de prezenţa lui Miron Cozma la aniversarea clubului: "Mi s-a făcut rău pe loc"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 26 June 2017

Rapidiştii au aniversat 94 de ani de la înfiinţare, iar la patrulaterul organizat cu această ocazie între echipele de Old Boys a asistat şi fostul lider sindical al minerilor, Miron Cozma. 

Participarea acestuia la aniversare şi prezentarea sa ca un mare rapidist i-a nemulţumit atât pe oamenii din tribune, dar şi pe rapidiştii prezenţi la meci.

Florin Motroc, fiul marelui jucător Ion Motroc, susţine că a fost scârbit în momentul în care a auzit rostindu-se numele lui Miron Cozma.

"Când l-am auzit pe announcer că-l aminteşte ca fiind un mare rapidist, mi s-a făcut rău pe loc. În tribuna oficială era Ion Dichiseanu, un adevărat rapidist, pe care atunci când l-am văzut mi-au dat lacrimile. La un moment dat m-am dus acolo sus, l-am luat în braţe şi l-am pupat.

Am fost oripilat de prezenţa lui Cozma, care din ce am înţeles a venit neinvitat, nimeni nu a ştiut de venirea lui. Probabil că a fost lăsat să intre pe teren de cineva şi să dea lovitura de start la meciul cu Petrolul, dar nu ştiu cine", a spus Florin Motroc la radio Sport Total FM.

"Cozma, teroristul!"

Lovitura de start pentru meciul Rapid - Petrolul a fost dată de Miron Cozma. Fostul lider al minerilor a fost imediat huiduit. Deşi a venit îmbrăcat în cămaşă vişinie, cu cravată albă, tot stadionul i-a scandat: "Cozma teroristul!" şi "Cozma criminalul!", alături de alte înjurături care nu pot fi reproduse.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.