Liga 1

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVENIA » CFR nu se oprește din transferuri » Iuliu Mureșan a anunțat ce jucători mai aduce

+11 Foto
FOTO: Alex Nicodim

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 26 iunie 2017

CFR Cluj vrea să se lupte pentru câștigarea campionatului și a fost cea mai activă echipă din Liga 1, transferând 10 jucători până acum.

Iuliu Mureșan, președintele clubului din Cluj, este în cantonamentul din Slovenia al echipei lui Dan Petrescu și a anunțat noi transferuri.

"Am transferat jucători mulți, dar am fost obligați pentru că au plecat mulți.  Deși am făcut 10 transferuri până acum, vom mai aduce 2-3 jucători. Vor fi doi mijlocași laterali și un portar.

Nu sunt nume sonore. Noi aducem jucători care își fac un nume la noi și pe care îi vindem. Poate o să fie și revenirea unui jucător care a fost la noi. Avem mai multe piste.

Până acum, ne-au ieșit transferurile. În general, am făcut achizițiile pe care le-am dorit. Au fost aduși jucători pe posturile dorite de Dan Petrescu și cu acordul acestuia", a spus Iuliu Mureșan.

"Sunt sigur că Dan Petrescu va face treabă bună. Este un antrenor foarte dedicat și toată ziua se gândește doar la fotbal" Iuliu Mureșan

CFR CLUJ

Antrenor: Dan Petrescu (nou)
Veniri: M. Coman (Clinceni), Al. Vlad (Dnepro), Hoban (Hapoel Beer Sheva), Vera (Mirandes), Hamed (Pandurii), Balici (FK Sarajevo), Vinicius (Apollon Limassol), Pelayo (Elche), Bokila (Akhisar Belediyespor), Luchin (Levski Sofia)
Plecări: Larie (Steaua), T. Lopes, J. Ruiz, D. Roman, Bud, Vâtcă, Tânc, Spehar (contracte expirate), Gomelt (împrumut expirat), T. Marc, Al. Neagu (contracte reziliate), Antal (Vilnius)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.