Liga 1

EXCLUSIV Suma uriașă pe care e gata s-o plătească Hagi pentru doi juniori: "Îmi doresc să joc la prima echipă"

Articol de Alin Grigore  —  marţi, 27 iunie 2017

Regal Sport București vinde pe bandă rulantă! După ce a transferat un lot de peste 20 de jucători la CSA Steaua în schimbul a 30.000 de euro, acum va da jucători și la Academia Viitorului.

Gică Hagi a pus ochii pe Robert Ion (mijlocaş/16 ani) şi Tudor Moldovan (mijlocaş/17 ani), pe care vrea să-i transfere neapărat. Patronul campioanei ar fi dispus să plătească 50.000 de euro în schimbul celor doi tineri fotbaliști.

Cei doi jucători vor merge la Ovidiu pe 8 iulie pentru a efectua câteva antrenamente cu Viitorul și pentru a vorbi cu Hagi, iar apoi ar urma să fie transferați.

GSP.ro a stat de vorbă cu Tudor Moldovan, care spune că visul său e să joace pentru prima echipă a Viitorului, însă e conștient că ”trebuie să o ia pas cu pas”.

"Abia așteptăm să ajungem la Viitorul, deși n-am vorbit încă cu domnul Hagi. Am auzit și noi de acea sumă. Părerea mea este că o merităm amândoi", a declarat Tudor Moldovan.

Tânărul mijlocaș a continuat și a vorbit despre visul său: "Ar fi un lucru foarte frumos să merg la prima echipă, dar eu spun că ar trebui să o iau treptat. Ce-i drept îmi doresc mult să ajung la prima echipă".

"Încă nu m-a contactat nimeni de la CSA, dar la mine oricum ar fi fost vorba de un împrumut acolo" Tudor Moldovan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.