Stiri nebune

A murit în urmă cu aproape 30 de ani, însă acum va fi deshumat. Uite despre ce mare artist este vorba!

+9 Foto
Salvador Dalí ► Foto: hepta.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 iunie 2017

Unul dintre cei mai mari pictori al lumii, Salvador Dalí, va fi deshumat, la 28 de ani de la moartea sa. Un judecător din Madrid decis acest lucru pentru a se descoperi dacă artistul este tatăl unui femei. Judecătorul a declarat că în prezent nu există niciun obiect personal al lui Salvador Dalí care să poată fi utilizat în testul de paternitate.

Pilar Abel a fost cea care a mers în instanță pentru a cere un test de paternitate, susținând că marele artist este tatăl ei. "Vreau să știu cine sunt! Sunt convinsă că totul va merge foarte repede", a spus Abel care asigură că este fiica lui Salvador Dalí. Aceasta s-a născut în 1955 și a declarat în fața judecătorului că mama sa, care la vremea respectivă era cameristă, ar fi avut o aventură cu pictorul. Acest scandal a izbucnit în anul 2015, când Maria Pilar Abel Martínez, o ghicitoare în cărți de tarot născută în Girona, a declarat că tatăl ei este celebrul Salvador Dalí.

Potrivit datelor oficiale, Salvador Dalí era căsătorit cu Gala în perioada în care s-a născut Pilar, însă nu a făcut niciodată copii cu soția sa.

Salvador Domingo Felipe Jacinto Dalí i Domènech, un celebru artist suprarealist, s-a născut la Figueres, pe 11 mai 1904 şi a murit pe 24 ianuarie 1989 tot în acest oraş din Catalunia, pe 24 ianuarie 1989.

 
Salvador DalíFoto: hepta.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.