Campionate

Claudio Bravo, comparat cu Duckadam după ce le-a aparat trei penalty-uri portughezilor: "Puțini portari se pot lăuda cu așa ceva"

FOTO: REUTERS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 iunie 2017

Claudio Bravo a fost eroul lui Chile în meciul cu Portugalia (3-0 d.p) din semifinalele Cupei Confederațiilor, apărând trei lovituri de departajare la loteria penalty-urilor. 

După meci, goalkeeper-ul chilienilor a fost comparat în presa din Spania cu Helmuth Duckadam, cel care a parat patru lovituri de departajare în finala Cupei Campionilor din 1986, când Steaua a învins-o pe Barcelona. 

"Puţini portari pot spune că au apărat toate loviturile la o serie de departajare, însă Claudio Bravo li s-a alăturat acum. Fostul portar al Barcelonei a apărat loviturile lui Ricardo Quaresma, Joao Moutinho şi Nani la Kazan, miercuri seară, în semifinalele Cupei Confederaţiilor.

A amintit de incredibila reuşită a lui Helmuth Duckadam de la ediţia 1985/1986 a Cupei Campionilor Europeni, în care Steaua Bucureşti a învins FC Barcelona cu scorul de 2-0 la loviturile de departajare", au scris cei de la Marca. 

Chile s-a calificat în finala Cupei Confederațiilor, unde se va duela cu învingătoarea partidei dintre Germania și Mecix. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.