Altele

Noul ministru al Sportului: "Avem nevoie de săli de sport ca de aer, dar ele nu sunt o prioritate în acest moment"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 iunie 2017

Marius Dunca, fost ministru al sportului în Guvernul Grindeanu și avizat pozitiv pentru aceeași poziție în Guvernul Tudose, anunță că EURO 2020 este prioritatea instituției pe care o conduce, deși recunoaște necesitatea construirii a patru săli polivalente.

"Avem nevoie de săli de sport ca de aer. Avem nevoie de cel puţin patru săli polivalente. În Bucureşti, în centrul ţării, în Constanţa, după care şi în Moldova. Din păcate, construirea acestor săli nu mai constituie o prioritate, pentru că organziarea CE din 2020 este o prioritate pentru Guvern", le-a transmis Dunca oamenilor din Comisia parlamentară care l-a avizat, citat de News.ro.

Acesta susține că MTS intenționează și organizarea Universiadei până în 2023, având în vedere că România va rămâne cu infrastructura în urma organizării EURO 2020.

"Organizăm CE de fotbal şi rămânem cu infrastructura şi cred că până în 2023 putem să organizăm Universiada, ceea ce ar fi extraordinar pentru noi", a mai afirmat ministrul pentru sursa citată.

Ministrul a obținut rezultat negativ la evaluarea activității Guvernului Grindeanu de către PSD, dar a fost propus și avizat din nou pentru funcția de ministru al tineretului și sportului în cabinetul care va fi condus de Mihai Tudose.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.