Liga 1

Dezvăluiri incendiare din ultimul scandal dintre CS U și FCSB: "Familia lui are probleme cu cămătarii! Dacă Steaua a contribuit, vor fi sancțiuni"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 29 June 2017

Marcel Popescu, președintele lui CS U Craiova, amenință cu sancțiuni FCSB-ul în scandalul cu portarul Andrei Vlad (18 ani), care și-a reziliat unilateral contractul cu oltenii.

Goalkeeperul a refuzat să-și prelungească înțelegerea și cea mai probabilă destinație a lui este echipa antrenată de Nicolae Dică. Pentru acest gest, Andrei Vlad ar risca între 16 și 24 de etape de suspendare.

"Familia lui are ceva probleme cu cămătarii din Târgoviște. A venit să ceară niște bani de la club. E o problemă mai delicată. Dacă se probează că Steaua a contribuit din umbră la această acțiune, vor fi sancțiuni.

Pe lângă sancțiune disciplinară, poate apărea și o sancțiune financiară. Dacă există un interes anterior de la un club, iar CSU Craiova a fost prejudiciat, atunci acel club va plăti", a spus oficialul craiovenilor la TV Dolce Sport.

Marcel Popescu a făcut apoi o afirmație controversată, pomenind numele lui Andrei Vlad în același context cu mafia pariurilor din Singapore: 

"Acum două-trei luni, Vlad apăra la Craiova și Steaua cerea excluderea din campionat pe motiv că utilizam juniorii. Acum văd că se umblă direct la juniori.

Fair-play-ul e călcat în picioare în România. Meciurile dubioase de la noi au semnal până în Singapore. Andrei Vlad ar claca la detectorul de minciuni și ar spune tot ce v-am prezentat eu acum".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.