Campionate

VIDEO+FOTO Germania, victorie fără emoții cu Mexic în semifinalele Cupei Confederațiilor » Nemții întâlnesc Chile în finală

+16 Foto
Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 iunie 2017

Germania a învins Mexic cu scorul de 4-1 în a doua semifinală a Cupei Confederațiilor, iar în finala de duminică va juca împotriva naționalei din Chile.

Nemții au început meciul în forță, iar Goretzka a reușit o "dublă" într-un interval de doar două minute. În minutul 6 a înscris cu un șut bine plasat de la marginea careului de 16 metri, pentru ca apoi să finalizeze o acțiune de contraatac în urma unei pase a lui Werner.

Werner a marcat și el după o oră de joc, cu o reluare simplă din fața porții goale, în urma unei pase expediate de Hector.

Mexic a recuperat un gol pe final grație șutului imparabil expediat de Fabian în minutul 89, dar Germania a mai punctat o dată, prin Younes, în minutele de prelungire.

Germania va întâlni în finală Chile, o fostă adversară din grupe, cu care nemții au înregistrat o remiză, scor 1-1. Chile s-a calificat în finală după un meci câștigat la penalty-uri în fața Portugaliei.

Finala mare va avea loc duminică, de la ora 21:00, în timp ce meciul pentru locul al treilea, dintre Portugalia și Mexic se va juca de la ora 15:00.

VIDEO » Germania - Mexic 4-1
Au marcat: Goretzka '6, '8, Werner '59, Younes '90+1/Fabian '89
Click AICI pentru liveTEXT!

Echipele de start:

Germania: Ter Stegen - Kimmich, Ginter, Rudiger - Henrichs, Rudy, Goretzka, Hector - Stindl, Draxler - Werner
Rezerve: Leno, Trapp - Brandt, Can, Demirbay, Mustafi, Plattenhardt, Sule, Wagner, Younes

Mexic: Ochoa - Layun, Araujo, Moreno, Oswaldo - Aquino, J. dos Santos, Herrera, G. dos Santos - Jimenez, Chicharito
Rezerve: Cota, Talavera - Damm, Fabian, Lozano, Marquez, Peralta, D. Reyes, L. Reyes, Vela  

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.