Liga 1

Corespondență din Olanda » Presiune pe Man! La ordinul lui Dică, puștiul U21 a fost luat în primire de doi coechipieri, în timpul amicalului de ieri. Cum a reacționat Dennis

foto: Raed Krishan

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  vineri, 30 iunie 2017

Nicolae Dică încearcă să facă tot ce poate pentru ca Dennis Man să intre la capacitate maximă într-un timp cât mai scurt. Aseară, în primul amical al verii, 7-0 cu echipa fotbaliștilor liberi de contract din Arnhem, puștiul a fost în centrul atenţiei. 

Stăncioiu şi Enache şi-au intrat rapid în rolul unor antrenori pe teren şi au vorbit foarte des cu puştiul adus anul trecut de Becali de la UTA.

"Dennis, hai mai cu atenţie!", "Urcă mai mult, copile, fă presing, urcă fără frică!", "Man, atent, că vine, hai, dă pasă, centrează, rapid şi fugi!" au fost doar câteva dintre mesajele pe care coechipierii i le-au dat puştiului cu tatuaj a la Beckham pe ceafă.

Răsplătit cu un assist

Susţinut de colegi din teren, Dennis a uitat repede de emoţii şi a intrat rapid în joc. A pasat de câteva ori perfect pentru Tănase, Gnohere sau Budescu, iar minutul 21 i-a adus acestuia şi prima realizare notabilă: pasă de gol pentru reuşita francezului.

A driblat şi-a ridiculizat adversarii şi şi-a mai creat câteva ocazii de a înscrie. Cea mai periculoasă în minutul 41! Gnohere i-a pasat lui Budescu, deposedat de adversar, mingea ajunge la ex-arădean, care a tras milimetric peste poartă. "Nu-i nimic, copile, nu-i nimic! Hai că-i bine, nu te enerva", i-a spus Budi puştiului pe umerii căruia va sta o presiune uriaşă în prima etapă din L1. 

"La ora actuală avem trei jucători Under 21 care se luptă pentru o singură poziţie de titular. Este vorba de Man, Mihalcea şi Benzar! Aceşti trei jucători, chiar dacă sunt profiluri diferite, vor lupta pentru acelaşi lucru. Nu se caută alt jucător Under 21 în acest moment pentru că nu considerăm că avem nevoie"Mihai Stoica, director sportiv FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.