Liga 1

Corespondență din Olanda » Fotbalistul căruia Dică îi dă încredere surprinde: "Nu suntem favoriți la titlu"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  vineri, 30 iunie 2017

Dennis Man este jucătorul pe care Nicolae Dică se bazează pentru a respecta regula jucătorului U21, dar mijlocașul de 18 ani susține că nu resimte presiune.

"Nu pot să zic că e presiune, eu încerc tot timpul să-mi fac treaba cât mai bine când apelează mister la mine. Dacă Mister consideră că trebuie sa fiu titular, sper să joc cât mai bine.

Pot să zic că m-am acomodat, am strâns antrenamente bune aici la Steaua.

Nu suntem favoriți la titlu, încercăm meci de meci să muncim și vedem la sfârșitul sezonului ce va fi", a spus Dennis Man după primul amical disputat de steliști în cantonamentul din Olanda, contra Team Regio Arnhem (7-0), selecționata jucătorilor liberi de contract din Arnhem, în care a dat o pasă de gol. 

Tânărul jucător a dezvăluit și detalii despre modul de lucru al lui Nicolae Dică, despre care spune că discută foarte mult cu fotbaliștii.

"Mister e un antrenor căruia îi place să vorbească cu noi mult, să ne explice anumite chestii și asta e tot ce contează", a spus Man.

Citește și:

Presiune pe Man! La ordinul lui Dică, puștiul U21 a fost luat în primire de doi coechipieri, în timpul amicalului de ieri. Cum a reacționat Dennis

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.