Liga 1

Becali se ia de Rădoi: "De-asta n-a mai venit Nedelcu" + Care e jucătorul cu cea mai puternică personalitate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 30 June 2017

Gigi Becali i-a răspuns lui Mirel Rădoi, care a vorbit la TV Dolce Sport despre faptul că Dragoș Nedelcu n-a ajuns la FCSB de frica patronului și că finanțatorul roș-albaștrilor încerca să dribleze în fața jucătorilor.

"Eu leșin de râs când văd că Mirel Rădoi a declarat că Nedelcu n-a venit la Steaua din cauza mea. Am văzut niște tâmpenii că îi învățam eu pe jucători să dribleze. Vă zic eu de ce n-a mai venit Nedelcu. S-a sucit omul! 

Te sucești în afaceri de-astea cu bani mulți. El s-a gândit că după câteva meciuri poate voi reveni cu o altă ofertă. Credeți că Nedelcu nu venea la Steaua de la 2.000 de euro pe lună la 12-14.000 de euro? Gică Hagi e iubit de jucători la Viitorul și toți fac cum spune el. De-aia n-a venit", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Patronul roș-albaștrilor susține că apreciază foarte mult personalitatea lui Florin Tănase: "El are foarte mare personalitate. A venit cineva acum și i-a cerut numărul 10 în glumă, dar el a spus clar că nu dă numărul ăsta pentru nimic în lume. A pus vreo 5 kilograme de mușchi pe el."

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.