Liga 3

EXCLUSIV Lăcătuș continuă căutările pentru CSA Steaua! Unde a fost văzut azi alături de Ștefan Iovan

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 01 iulie 2017

Marius Lăcătuș este în căutări pentru a completa lotul cu care CSA Steaua să înceapă viitorul sezon din Liga a 4-a sau a 5-a, în funcție de unde va fi înscrisă echipa.

După ce a transferat o echipă întreagă de la Regal Sport București, "Fiara" a participat la tot felul de meciuri pentru a urmări jucători dornici să vină la echipa Armatei.

Așa s-a întâmplat și azi. Lăcătuș, însoțit de Ștefan Iovan, proaspăt adus în conducerea CSA Steaua și Eric Lincar, a partipat la partida amicală dintre republicanii Academicii Clinceni și naționala jucătorilor fără contract.

Disputat la Clinceni, jocul s-a terminat cu victoria oaspeților, scor 3-1. Lăcătuș le făcuse o vizită lui Răzvan Rotaru și Victor Naicu și în cantonamentul naționalei fără contract de la Snagov.

Sunt șanse mari ca până la urmă Marius Lăcătuș să convingă cel puțin unul dintre jucătorii de la naționala fără contract pentru a-i transfera. CSA Steaua a mai reușit să transfere în schimbul a 30.000 de euro un lot de peste 20 de tineri fotbaliști de la Regal Sport.

Citește și: VIDEO + FOTO O zi în cantonamentul naționalei fără contract » Imagini de la antrenamente, ședințe tehnice și recuperare! Cum se pregătesc fotbaliștii care își caută echipă

Citește și: FOTO EXCLUSIV Pregătiri pentru Liga a 4-a! CSA Steaua pune la punct stadionul pe care urmează să joace

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.