Liga 1

Bătaie pe Filip! Echipa lui Boloni nu e principala variantă de transfer pentru Steliano

foto: Alex Nicodim

Articol de Victor Vrînceanu  —  duminică, 02 iulie 2017

Steliano Filip ar putea pleca în Belgia, la Antwerp. Boloni spune că-l place pe jucător, dar că nu este o țintă în viitorul apropiat. Totuși, principala variantă de transfer rămâne Karabukspor, echipă de primă ligă turcă. 

Fundașul stânga Steliano Filip, 23 de ani, este noul căpitan al lui Dinamo, dar și unul dintre fotbaliștii pe care Ionuț Negoiță este disperat să îi vândă în această vară. De mai multă vreme se poartă discuții cu Karabukspor din Turcia, dar și cu Dinamo Moscova din Rusia. Acum, conform digisport.ro, Filip ar fi dorit și de echipa nou-promovată în prima ligă belgiană, Antwerp. Belgienii au fost preluați în această vară de fostul selecționer Ladislau Boloni.

Contactat de Gazetă pentru a comenta informația, Boloni a negat că Filip ar fi o variantă în viitorul imediat apropiat: "Steliano Filip este un jucător de echipa națională, dar nu face parte din obiectivele noastre imediate. Nu l-am urmărit în ultima perioadă pentru a fi o țintă de transfer".

Conform surselor Gazetei, varianta cea mai apropiată de transfer pentru Steliano este Karabukspor, echipă de primă ligă turcă. Fundașul stânga titular al celor de la Karabuk este ex-stelistul Iasmin Latovlevici, iar otomanii vor să-l vândă. În aceste condiții, l-ar cumpăra imediat pe Filip. Aceasta ar fi înțelegerea turcilor cu impresarii lui Filip și cu clubul Dinamo. Atât Iasmin, cât și Steliano sunt impresariați de firma lui Giovanni Becali, condusă în acest moment de Dragoș Sârbu.

1,400.000 €valorează Filip, conform transfermarkt.de

2.000.000 €cere Dinamo în schimbul lui Filip

4.000 €pe lună câștigă Filip la Dinamo

2 goluri și 3 assist-uri în 38 de meciuri a reușit Filip pentru Dinamo în sezonul recent încheiat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.