Campionate

VIDEO+FOTO » Încă un trofeu pentru Germania lui Low » Campioana mondială a cucerit și Cupa Confederațiilor, 1-0 cu Chile

+8 Foto
Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 02 July 2017

Naționala de fotbal a Germaniei a câștigat Cupa Confederațiilor, după ce a învins reprezentativa statului Chile, scor 1-0.

Campioana mondială a înscris unicul gol al partidei prin Stindl, în minutul 20. Neamțul a trimis în poartă mingea venită de la Werner, însă faza a pornit de la greșeala flagrantă a lui Diaz.

La ultima fază a meciului, Alexis a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, dar Ter Stegen a scos superb de lângă bară.

Victoria Germaniei "mari" vine după ce în urmă cu două zile reprezentativa sub 21 de ani a nemților a câștigat Campionatul European din Polonia.

E pentru prima dată când Germania cucerește Cupa Confederațiilor, după ce în 2005 a terminat pe locul trei.

CHILE - GERMANIA 0-1
A marcat: L.Stindl '20
VIDEO /TEXT

Chile: Bravo - Isla, Jara, Medel, Beausejour - Aránguiz, Marcelo Díaz, Tucu Hernández - Vidal - Alexis, Vargas

Germania: Ter Stegen - Mustafi, Rüdiger, Ginter - Hector, Kimmich, Goretzka, Rudy - Stindl, Draxler, Werner

Cele două naționale au făcut parte din Grupa B de la acest turneu final, iar în meciul direct au remizat, 1-1. Grupa a fost câștigată de Germania, cu 7 puncte, urmată de Chile, la două lungimi în spate.

Chilienii au trecut în penultimul act la penalty-uri de Portugalia lui Cristiano Ronaldo, scor 0-0 (0-3 d.p.). De partea cealaltă, nemții n-au avut probleme cu reprezentativa Mexicului pe care a învins-o cu un categoric 4-1.

Finala mică a fost câștigată de Portugalia, 2-1 cu Mexic. Detalii AICI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.