Liga 1

EXCLUSIV Transferul lui Teixeira la Dinamo, sabotat de Palici! Ce i-a spus fostul căpitan dinamovist » Bokila nu a mai venit pentru că oamenii lui Negoiță s-au zgârcit

Articol de Victor Vrînceanu  —  Monday, 03 July 2017

Dinamo i-a avut în buzunar pe Filipe Teixeira și pe Jeremy Bokila. Primul a ajuns la FCSB, al doilea la CFR, deși cei doi au primit cele mai mari oferte financiare făcute vreodată de Ionuț Negoiță unor fotbaliști.

Gazeta a discutat cu mai mulți oameni din anturajele celor doi jucători și a aflat motivele pentru care aceștia nu au mai ajuns în Ștefan cel Mare.

Portughezul de 36 de ani a fost încântat de varianta Dinamo, cu toate că oferta salarială a fost cu 6.000 de euro pe lună mai mică decât cea a FCSB-ului, 20.000 de euro pe lună. Teixeira a mărturisit apropiaților că ar fi preferat liniștea de la Dinamo în detrimentul presiunii constante puse de Gigi Becali, dar după mai multe telefoane date, a ales FCSB.

Portughezul a vorbit cu mijlocașul dinamovist Antun Palici, care a refuzat prelungirea în această vară. Filipe l-a întrebat de ce nu continuă la Dinamo, iar acesta i-ar fi spus că a fost foarte dezamăgit de oferta financiară primită, dar și de condițiile de antrenament, recuperare și infrastructură.

Poate cel mai important lucru, Teixeira și-ar fi dorit foarte mult să lucreze din nou cu Cosmin Contra, dar situația incertă a lui "Guriță" pe banca lui Dinamo a fost un mare minus pentru mjlocaș.

L-au pierdut pe Bokila pentru 5.000 €

Atacantul congolez își dăduse acceptul pentru a veni la Dinamo, cu toate că oferta "câinilor" a fost inferioară celor de la Craiova și CFR.

Jeremy era încântat de faptul că va lucra din nou cu Cosmin Contra, cu care a mai colaborat la Petrolul. Totul s-a stricat în momentul în care oamenii lui Ionuț Negoiță au încercat să-l fenteze pe impresarul lui Bokila și să îi plătească un comision mai mic decât cel convenit inițial! Impresarul Aleksandar Bursac s-ar fi înțeles în primă fază pentru un comision de 15.000 de euro, dar după ce jucătorul a fost convins să vină în Ștefan cel Mare, oficialii lui Dinamo i-au transmis agentului că Ionuț Negoiță nu plătește comisioane mai mari de 10.000 de euro. Enervat de neseriozitatea roș-albilor, impresarul l-a redirecționat imediat pe Bokila spre Cluj.. Cu alte cuvinte, Dinamo l-a pierdut pe Bokila pentru doar 5.000 de euro!

CE-I OFEREA DINAMO LUI TEIXEIRA:

40.000 € primă de instalare;
14.000 € pe lună drept salariu;
50.000 € bonus de calificare în grupele Europa League;
10.000 € bonus de câștigare a Cupei României.

CE-I OFEREA DINAMO LUI BOKILA:

30.000 € primă de instalare;
10.000 € pe lună drept salariu;
50.000 € bonus de calificare în grupele EL;
10.000 € bonus de câștigare a Cupei României.

15.000 €câștigă lunar Bokila la CFR. Teixeira primește cu 5.000 € mai mult la FCSB

2jucători a transferat Dinamo în această vară. Pe mijlocașul Salomao și pe stoperul Katsikas

S-au zgârcit și cu Boldrin

În vara lui 2015, Dinamo a fost aproape să îl transfere pe mijlocașul Fernando Boldrin. Brazilianul cumpărat în această vară de Kayserispor, echipa lui Șumudică, de la FCSB, juca pe atunci la Chiajna și a cerut un salariu lunar de 5.000 €.

Oficialii "câinilor" i-au oferit cu 1.000 € mai puțin, adică exact salariul pe care Fernando îl avea la echipa din Ilfov. Într-un final, brazilianul a ajuns la Astra Giurgiu, sub comanda lui Șumudică, unde a câștigat titlul de campion și Supercupa României.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.