Liga 1

FCSB tremură în defensivă! Becali anunță motivul întârzierii aducerii unui fundaș central: "Nu am încredere în MM și în Dică să dau banii ăștia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 iulie 2017

Gigi Becali a vorbit despre cea mai mare problemă a FCSB-ului: aducerea a cel puțin un fundaș central. Patronul echipei a dezvăluit motivul pentru care această mutare întârzie și de ce a căzut transferul unui brazilian. 

"Nu știu de ce nu reușesc să aducă acel fundaș. Mi-au spus că acei fundași care sunt buni, cer mulți bani. Și au zis că mai bine nu aduc decât să ia unul de mântuială.

Eu le-am dat mână liberă lui Dică și lui MM, iar ei spun că nu merită să dăm atâția bani. Avem echipă prea bună ca să mai aducem. 

Nu vreau să dau salariu de 30.000 de euro, cer bani mulți la semnătură. Nu pot da așa ceva. Dar îi dau 30.000 unuia pe care-l știu. Nu am încredere în MM și Dică să dau salariul ăsta.

20.000 de euro e salariul maxim pe care îi las să îl dea unui fundaș. Transferul brazilianului a căzut. Voia 30.000 de euro salariu, 50.000 la semnătură, plus alți 50.000 la impresar. Nu pot așa.

Dar 100% vom lua un fundaș", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.