Liga 1

Dică a ales între Gnohere și Alibec: "Va fi titular și în meciurile din Europa"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 04 July 2017

Nicolae Dică va începe sezonul cu Harlem Gnohere în atac, având în vedere faptul că Denis Alibec nu și-a revenit complet după accidentarea la inghinali.

Atacantul transferat în iarnă de la Astra nu a efectuat pregătirea și nu are suficiente meciuri disputate pentru a face față meciurilor din Europa, astfel că Gnohere va fi folosit și în preliminariile cupelor europene.

"În campionatul precedent, de fiecare dată când a intrat, Gnohere a făcut-o cu un plus, cu un gol. Dacă forma lui este mai bună ca a lui Alibec, atunci el va juca. Denis nu este refăcut complet și nici Dică nu-l va forța. Gnohere va fi titular și în meciurile de acum din Europa.

Probabil că va juca și Alibec, dar va începe în primele jocuri cu Gnohere. N-a făcut nici pregătirea, n-are nici jocuri în picioare și eu cred că nu-l va forța. Va încerca treptat să-l integreze", a spus Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB.

Luni, Denis Alibec s-a pregătit în primele 10-15 minute alături de întreaga echipă, iar după aceea a mers pe un teren alăturat și s-a pregătit alături de kinoterapeutul Ovidiu Kurti și Horia Codorean, preparatorul fizic.

Staff-ul roș-albastru speră ca acesta să joace 15-20 de minute în amicalul cu belgienii de la Waasland-Beveren, care poate fi urmărit liveTEXT AICI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.