Cupa Romaniei

EXCLUSIV AMR 5 zile până la Supercupa României! FC Voluntari pornește ofensiva asupra Viitorului: "Voi evolua cu ambiție și mai mare împotriva fostei echipe"

Articol de Alin Grigore  —  marţi, 04 iulie 2017

Au mai rămas cinci zile până la Supercupa României dintre FC Viitorul și FC Voluntari. Partida se va disputa duminică, pe stadionul Municipal din Botoșani, de la ora 21:00, va fi transmisă de Digi și Dolce și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

Gabriel Deac (22 de ani/mijlocaș) a participat și el cu 3 goluri la traseul Voluntariului din acest sezon când a câștigat Cupa României și spune că e mai motivat ca niciodată să triumfe în Supercupă, mai ales că va juca împotriva fostei sale echipe.

- E o partidă specială meciul din Supercupă, ați putea cuceri al doilea trofeu din istoria clubului?
- Da, e un meci special pentru că mulți dintre noi nu am jucat o Supercupă. Ar fi ceva de neuitat atât pentru jucători, cât și pentru club să avem și acest trofeu în palmares.

- S-a tot vorbit că FC Voluntari va deveni Rapid, cum e atmosfera în cadrul lotului în acest moment?
- Atmosfera e foarte bună. Nu s-a mai discutat nimic despre asocierea cu Rapid și nimeni nu se gândește la asta acum.

- Vei evolua cu o mai mare ambiție împotriva Viitorului, ținând cont că în trecut ai jucat și tu pentru echipa lui Hagi?
- Dacă voi intra pe teren cu siguranță o voi face cu o ambiție și mai mare. Nu numai faptul că am jucat pentru Viitorul mă ambiționează, dar și trofeul pus în joc.

- Cei de la Viitorul erau nemulțumiți că Supercupa se dispută tocmai la Botoșani, la voi care e situația?
- E un subiectcare pe mine nu mă afectează. Dacă s-a decis să jucăm acolo, atunci o să jucăm la Botoșani, deși cred că era mai ok să jucăm undeva mai aproape de noi și de Viitorul.

250.000 €e cota lui Gabriel Deac, conform transfermarkt.de

Prețurile biletelor:

Peluze - 10 lei
Tribune - 20 lei

Tichetele pot fi achiționate de pe bilete.ro, iar începând cu 7 iulie vor fi puse în vânzare și la casele de bilete ale stadionului Municipal din Botoșani.

Citește și: Început fierbinte în Liga 1! Cum vor arăta temperaturile la debutul în noul sezon și la Supercupa României

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.