Liga 1

Corespondență din Olanda » Steliștii nu vor titlul la TAS: "Nu mai avem cum să ne bucurăm"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  marţi, 04 iulie 2017

TAS va decide pe 12 iulie cine este campioana Ligii 1, FCSB sau Viitorul, dar jucătorii steliști au renunțat deja la titlu.

Mihai Pintlii, unul dintre oamenii de bază din lotul lui Nicoale Dică, a spus că nu-l interesează titlul și că dacă TAS va decide că FCSB a câștigat titlul, nu se va putea bucura așa cum au făcut-o cei de la Viitorul.

"Nu ştiu ce se întâmplă cu titlul. Speranţe are orice suporter stelist şi orice om care lucrează în cadrul clubului. Depinde doar ce se va întâmpla la TAS. Eu am speranţe, vom vedea.

Ar fi doar un titlu în CV-ul meu de fotbalist, atât. Bucuria şi emoţia pe care au trăit-o jucătorii de la Viitorul când au primit medaliile noi nu le mai putem avea.

Nu mai avem cum să ne bucurăm că am câştigat acest titlu. O să fie doar un nou trofeu în CV-ul nostru şi atât. Trebuia să câştigăm meciul cu Viitorul din retur şi eram campioni. Aşa ce rost mai are?", a spus Pintilii la conferința de presă.

Citește și: Corespondență din Olanda » Transformarea uriașă a lui Budescu: cum a trecut de la gratare pe teren la a fi cel mai bun

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.