Amicale

Campioana în declin » Viitorul zdrobită în 3 minute de vicecampioana Rusiei, ȚSKA Moscova

Articol de Iulia Iordache  —  Wednesday, 05 July 2017

După ce a fost învinsă de rușii de la Krasnodar în urmă cu câteva zile, scor 1-3, campioana României a cedat în ultimele 10 minute ale partidei cu ȚSKA, deși a avut meciul în mână!

Cu Benzar doar în repriza a doua și fără Florinel Coman, care a fost lăsat în tribune, puștii lui Hagi nu au reușit să mențină ritmul până la finalul celor 90 de minute.

Dacă în minutul 77 dobrogenii se puteau lăuda cu o victorie în fața lui ȚSKA Moscova, în doar 3 minute au primit nu mai puțin de 3 goluri!

Chițu a deschis scorul încă din minutul 13 printr-o lovitură de cap din centrarea lui Ganea, dar constănțenii nu s-au bucurat prea mult și chiar înainte de pauză Vitinho a egalat (43).

Vână și-a dus echipa în avantaj cu un șut din lovitură liberă (56). Gloria le-a aparținut rușilor, care au defilat prin defensiva Viitorului, lăsându-i cu un gust amar pe constănțeni înaintea meciului din Supercupă împotriva celor de la Voluntari. 

Viitorul - ȚSKA Moscova (Rusia, I) 2-4

A marcat pentru Viitorul: A. Chițu (13), Vână (56) / Vitinho (43, 81), Nacho (79), Golovin (80)

Viitorul: Buzbuchi - Boli, Țâru, M. Constantin, Cr. Ganea - D. Lopez, Nedelcu, Casap - A. Chițu, Țucudean, Ov. Herea. Antrenor: Gheorghe Hagi. Au mai jucat: Tordai, Mladen, Benzar, Vână, D. Dumitrescu, Cicâldău, Benzar, S. Rădoi, Hodorogea, Purece, Dumitraș, Ghiță, V. Morar, Mățan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.