Tenis

VIDEO ATENȚIE, IMAGINI TULBURĂTOARE Moment ȘOCANT la Wimbledon! Bethanie Mattek-Sands, adversara Soranei, s-a accidentat ORIBIL în timpul meciului! Sorana a început să plângă! Americanca a fost scoasă cu targa de pe teren!

+10 Foto
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 06 July 2017

Meciul dintre Sorana Cîrstea și Bethanie Mattek-Sands (locul 103 WTA) a fost oprit în primul game al setului decisiv, 4-6, 7-6(4), după ce jucătoarea americană s-a accidentat și n-a mai putut continua partida.

Ce s-a întâmplat

Mattek-Sands a alunecat în momentul unei urcări la fileu și a rămas căzută la pământ ținându-se de genunchiul drept. Prima care a ajuns la ea a fost Sorana, care, alarmată de țipetele de durere ale adversarei sale, a început să le facă semne organizatorilor să cheme doctorul. Vizibil speriată, Sorana a izbucnit în plâns, însă a stat alături de Bethanie până la apariția medicului.

O ambulanță a ajuns în apropierea terenului 18, unde se disputa partida. Mattek-Sands a primit îngrijiri medicale pe teren.

Diagnosticul inițial al medicilor ar fi ruptură de ligamente la nivelul genunchiului drept. La arenă a ajuns și Lucie Safarova, partenera de dublu a lui Mattek-Sands, care a început să plângă în momentul în care a văzut în ce stare gravă se află prietena ei.

După mai bine de 20 de minute, jucătoarea din SUA a fost preluată de ambulanță și dusă la un spital din apropiere.

Atenție, imagini tulburătoare

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.