Liga 1

De ce a renunțat Hagi la doi jucători: "Unul a fost un pariu eșuat" » Ce se întâmplă cu fotbalistul împrumutat la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 iulie 2017

În această pauză competițională, Viitorul a renunțat la Gabi Iancu, căruia i-a relizat contractul, și la Neluț Roșu, cel care a fost vândut la Levski Sofia, pentru 100.000 de euro.

Cristian Bivolaru, directorul general de la Viitorul, a dezvăluit de ce Hagi a renunțat la cei doi, dar și ce se întâmplă cu Robert Grecu, atacantul de 18 ani împrumutat la FCSB.

"Gabi Iancu a fost un pariu eșuat. El nu a ajuns la nivelul la care Hagi se aștepta să ajungă.

La Neluț Roșu s-a renunțat pentru că sunt mulți jucători tineri de același profil. Sunt tineri pe care Hagi vrea să-i promoveze. Unul dintre ei este Casap. Ei pot fi utili și pot da randament. Roșu și-a găsit o varianta de contract mai bună în Bulgaria, iar Hagi nu blochează transferurile.

Grecu este doar împrumutat la Steaua. El poate reveni la Viitorul anul viitor. Sigur, Steaua are o opțiune de cumpărare. Cred că Hagi a considerat că nu poate face acum pasul spre echipa noastră. Sunt alți jucători în fața lui", a spus Bivolaru la TV Sport ro.

VIITORUL

Antrenor: Gheorghe Hagi (confirmat)
Veniri: Ov. Herea (Chiajna), Dumitraș (CSU Craiova), M. Constantin (ASA Tg. Mureș), Gavra (împrumut expirat Gaz Metan), Neluț Roșu (Levski Sofia)
Plecări: G. Iancu (contract reziliat), N. Roșu (Levski Sofia)

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.