Nationala

Rednic, făcut praf de Vochin: "În viață trebuie să te hotărăști dacă ești impresar sau antrenor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 06 July 2017

Mircea Rednic, antrenorul lui Mouscron, a trimis atacuri directe la adresa lui Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, care l-a adus la cârma naționalei pe Christoph Daum.

Într-o intervenție la Dolce Sport, Rednic a tunat: "Nu poți să declari că România nu are jucători. E o mare greșeală. Cine l-a adus acolo trebuie să răspundă. Eu l-aș lăsa în continuare. Deja simte jocul. Rezultatele pe care noi le-am avut le-am reușit cu antrenori din România.

Problema lui Daum e că nici cei care erau în jurul lui nu l-au ajutat, din contră ei l-au îngropat. Mă bucur că la ultimul meci și-a dat și el seama că decizile pe care le-a luat nu au fost corecte. Acolo sunt specialiști, foști jurnaliști buni, care conduc și vorbesc. Eu sunt un antrenor mic, nu se uită nimeni în gura mea".

Andrei Vochin i-a răspuns imediat antrenorului român, tot la Dolce Sport.

"Cred că în viață e bine să te stabilești ce vrei. Ori să faci pe impresarul, ori să faci pe antrenorul. Trebuie să știi să te menții pe o linie și să te mulțumești cu salariul pe care-l ai și să nu mai cauți o altă sursă de finanțare", a adăugat Vochin.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.