Liga 2

EXCLUSIV L-au lăsat fără medalia de la sărbătoarea Rapidului: "Ori mi-a căzut, ori mi-a tras-o cineva » Cert e că eu nu am dat-o"

Articol de Marius Mărgărit  —  vineri, 07 iulie 2017

La finalul sărbătoririi a 94 de ani de istorie a clubului Rapid, Mugur Bolohan a constatat că nu mai avea distincția jubiliară.

Fost jucător al Rapidului la finalul anilor '90, Mugur Bolohan a participat la sărbătoarea împlinirii a 94 de ani de istorie a clubului din Giuleşti, alături de alţi colegi de generaţie.

La final, a avut însă parte de o surpriză amară. "Nu ştiu cum, dar când am ajuns acasă mi-am dat seama că nu mai am medalia, cea care a marcat evenimentul. La finalul meciurilor de fotbal, au intrat suporterii pe gazon, am făcut poze. Unii fani ne-au cerut suveniruri, am dat tricoul şi alte lucruri.

În învălmăşeala aia, nu ştiu cum s-a întâmplat, ori mi-a căzut, ori mi-a tras-o cineva. Cert e că eu nu am dat-o, voiam s-o păstrez amintire", a spus fostul fotbalist, acum vicepreşedinte la Clubul Sportiv Rapid. 

"Sper să recuperez cumva medalia de la aniversarea de 94 de ani. Dacă nu, ce să fac, aştept să primesc alta la sărbătorirea a 95 de ani" Mugur Bolohan, fost jucător la Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.