Tenis

De ce joacă Simona Halep pe al treilea teren de la Wimbledon?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 iulie 2017

Karolina Pliskova a jucat pe Terenul Central și a pierdut în turul secund de la Wimbledon. Simona Halep, posibil număr 1 mondial la finalul turneului, este trimisă să joace pe Terenul numărul 2, adică a treia arenă de la Wimbledon. De ce?

Până acum, numărul 2 mondial și finalista de la Roland Garros nu s-a apropiat de Terenul Central. În 3 meciuri la Wimbledon, Simona a jucat de două ori pe Terenul 2 (Erakovici, Peng) și o dată pe Terenul 1 (Haddad Maia).

În schimb pe Terenul Central sau pe Terenul 1, în aceste 3 tururi, am avut meciuri ca: Stan Wawrinka - Daniil Medvedev, Johanna Konta - Su-Wei Hsieh, Caroline Wozniacki-Timea Babos, Kei Nishikori-Sergiy Stahonvsky, Gael Monfils - Kyle Edmund, Steven Johnson - Marin Cilic sau, astăzi, Victoria Azarenka - Heather Watson.

Proaspăt finalistă de Grand Slam și număr 2 mondial, Simona a simțit că este oarecum ignorată: "Aici nimeni nu vorbește despre mine ca o favorită, dar eu cred că am o șansă și trebuie să muncesc ca să ajung unde mi-am propus".

Totuși, de ce Simona nu joacă pe un teren important?

Save

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.