Liga 1

EXCLUSIV Anunțul de ultimă oră făcut de oficialii LPF pentru cele 14 cluburi din prima ligă: "S-a întâmplat în această seară!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 07 July 2017

Astăzi, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal a avut loc Adunarea Generală la care au participat reprezentanții celor 14 echipe care vor evolua în noul sezon competițional, care va debuta pe 14 iulie.

Chiar în timpul Adunării Generale, oficialii din Liga 1 au primit o veste excelentă din partea celor de la LPF. "Vă anunțăm în mod oficial că astăzi au intrat banii din tranșa de drepturi TV. Reprezentanții ISB Media Holding au virat în conturi suma stipulată în contract, iar în cel mai scurt timp aceștia vor intra în conturile dumneavoastră, conform grilei de împărțire a acestora", a fost anunțul făcut la sediul Ligii.

13.750.000 euroeste suma de bani care a intrat astăzi în conturile Ligii Profesioniste și vor ajunge în scurt timp în visteria cluburilor din L1

Gino Iorgulescu dezvăluia într-un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor despre strategia pentru următoarea licitație a drepturilor TV: "Din primul an de mandat m-am gândit la ce este de făcut din 2019 încolo. Sunt conștient că drepturile de televizare vor continua să fie principala sursă de venit pentru cluburile din Liga 1 și în anii următori. Fac tot ce pot să găsesc soluții și pe mai departe".

"Contractul de televizare încheiat pe o durată de cinci ani cred că este cea mai mare realizare a mandatului meu! Prin acest contract am reușit să asigurăm stabilitatea financiară a cluburilor, iar modelul de valorificare a drepturilor TV ales de noi este cea mai mare reușită"
Gino Iorgulescu, președinte LPF

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.