Liga 1

Porumboiu explică într-o manieră amuzantă de ce nu se putea bate la titlu cu FC Vaslui + Suma uriașă pe care a investit-o: "Puteam face echipă de 7 stele, tot nu conta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 iulie 2017

Adrian Porumboiu spune, rușinat, suma astronomică pe care a investit-o la FC Vaslui, fără să reușească să câștige vreun trofeu. Acuză sistemul de atunci și dă un exemplu amuzant. 

"Politicul a avut un rol major, dar și cei care erau deasupra politicului. Numai un nebun ca mine putea să creadă că se putea bate cu CFR Cluj.

Primarul de la Vaslui, când venea pe la București oprea la Sinești, scotea parizerul din pungă și mânca cu muștar. Primarul de la Cluj, când venea la București era prim ministru. E reală asta și îmi place să o spun.

N-a fost numai de echipă, puteam să fac echipă de 7 stele și tot nu conta. Am investit foarte mult la club, mi-e și rușine să spun! 50 de milioane de euro? Nu chiar, dar e pe aproape.

Luasem și eu nebunia de sisteme de joc, de cum joacă echipa. Mă apucasem să văd și cum joacă adversarii. Eu îmi asum chestiile astea, nu caut scuze", a declarat Porumboiu la TV Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.